Samla minnen med stora ramar

Vi fotograferar mer än någonsin med dagens digitala teknik. Det finns en kamera i nästan varje mobiltelefon, vilket gör att de flesta har ständig tillgång till kameran. Inte konstigt då att barn och husdjur förevigas på det ena fotot efter det andra. Hårddisken fylls av bilder från alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Men, även om vi fotograferar oändligt mycket mer, är det få av dessa bilder som hamnar på pränt. Tyvärr. För visst är det synd att alla fina bilder bara finns i datorn, och inte längre ligger i album, eller sitter som förstoringar på väggen. Det finns massor av riktigt bra bilder samlade, och nog förtjänar en hel del av dem att visas upp.

En bra idé är att skaffa en stor ram, och sätta ihop ett collage med bilder på barnen, hunden eller kanske från semesterresan. Minnen som hela tiden finns framme, och som kan ge glädje i vardagen. Har du en stor vägg ledig, kanske flera stora ramar kan användas, och du kan naturligtvis också få riktigt stora utskrifter av dina bästa bilder. Det finns en uppsjö av vackra och kvalitativa stora ramar, som bara väntar på att få användas, och förgylla dina minnen. Här har du möjlighet att välja ram efter inredningen, så att dina samlade minnen blir en detalj i hemmets inredning. Men, du kan också välja att låta motiven avgöra vilken sorts ram du ska ha.

Stora ramar finns i ett lika stort urval som de vanliga, mindre. Det betyder att du kan hitta stora ramar oavsett om du gillar det eleganta, stilrena, eller om du vill ha en romantisk touch på dina ramar. Själva ramen, och hur du monterar dina bilder är avgörande för slutresultatet.

Varför ska man pryda väggarna med dyra tavlor som andra gjort, när du själv har de vackraste motiven på din hårddisk? Skriv ut de bästa bilderna och välj sedan de bästa stora ramarna, så har du ett verkligt personligt konstverk att pryda ditt hem med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *